Level2.ro - jocuri miniclip, jocuri online, jocuri noi, jocuri flash

Trimite pe YMess! Trimite pe messenger    Adauga la favorite    Cauta Jocuri


Acasa | Noutati | Jocuri Aventura | Jocuri Noi | Jocuri Actiune | Jocuri Sport | Jocuri Lupte | Contul tauTop Jocuri Online


Jocuri Online Noi


Categorii Jocuri


Statistici Jocuri

• In acest moment avem pe site 691 jocuri, jucate de 16554825 ori, in 27 categorii de jocuri online.

• Cel mai jucat joc de pe site-ul Level2.ro este Ben 10 care se afla pe primul loc in topul celor mai jucate jocuri cu un numar de 1650386 accesari.


Ultimii jucatori
Frowz
titi1954
Vat.Marin


Termeni si conditii

Site-ul www.Level2.ro este proprietatea SC WEB ACTIV SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.Level2.ro, numit generic in continuare Level2.ro.

Level2.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.      

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.    

Level2.ro ofera acces liber la site-ul www.Level2.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Level2.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Level2.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Level2.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.            

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Level2.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

Level2.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Level2.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:            
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
Level2.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Level2.ro nu ofera nici o garantie ca:    
-informatiile vor  implini toate cerintele dumneavoastra        
-serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,  
-rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
 - calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Level2.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.   

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Level2.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. Level2.ro si afiliatii sai din reteaua mediactiv.ro pot ocazional sau periodic sa trimita prin email informari si mesaje promotionale. Utilizatorul poate oricand sa-si retraga adresa de email din lista de corespondenta fie automat din contul sau, fie bifand optinunea de dezabonare din mesajul de email primit, fie trimitand un email catre expeditor cu mentiunea "nu doresc sa primesc noutati sau mesaje cu caracter comercial".      

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.Level2.ro, conditionate de logare.      

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Level2.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
Proprietarul site-ului web Level2.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in comentarii, in articole sau in mesajele trimise prin intermediul sitului Level2.ro intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.     

Proprietarul Level2.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire ivita in urma relatiilor dintre utilizatori prin intermediul site-ului Level2.ro.          

Level2.ro nu raspunde pentru veridicitatea si exactitatea informatiilor prezentate pe site.
Level2.ro nu isi asuma responsabilitati nici pentru conţinutul din alte pagini web care pot fi accesate prin legaturile din situl Level2.ro. Orice accesare a altor pagini web este doar responsabilitatea utilizatorului.          
 
In ciuda controlului atent al conţinutului, nu ne asumam responsabilitati pentru conţinutul legaturilor externe.         
 
Operatorii siturilor conectate sunt singurii responsabili pentru continutul afisat pe paginile lor.

Responsabilitatea privind exactitatea datelor oferite la crearea unui cont pe Level2.ro apartine in intregime utilizatorilor servicilor oferite de Level2.ro.         

Utilizatorii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site.    
Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu publice materiale protejate de un drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv, in caz contrar fiind singurul responsabil, Level2.ro neputand fi facut responsabil de incalcarea drepturilor de autor intrucat postarea materialelor se face automat.


 Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu publice materiale pentru care nu are dreptul legal de difuzare sau publicare si care sunt protejate de acorduri ce stabilesc anumite conditii de confidentialitate           

Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile Level2.ro pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, utilizatorul este de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.


Despre Noi
Pe site-ul Level2.ro veti gasi cea mai mare diversitate de jocuri online. Actualizam permanent toate categoriile din site cu cele mai noi jocuri.

Contul tau

Email:
Parola:
pastreaza
Nu ai inca cont?
Creeaza-ti acum un cont gratuit si personalizeaza-ti pagina personala de jucator si fa-ti prieteni noi!


Publicitate


Noutati


Jocul saptamanii - 24 martie 2009

Tom & Jerry au fost cele mai reusite desene animate de pana acum , desenele nemuritoare, care nu au varsta …ai putea sa le vezi de sute de ori fara sa te plictisesti. [Detalii..]

205 Jocuri noi - 09 februarie 2009

Astazi am adaugat jocuri in toate categoriile, in total 205 jocuri noi. Cele mai multe jocuri noi au fost introduse in categoriile Jocuri Masini si Jocuri Aventura. In categoria jocuri online de actiune am adaugat jocuri noi cu super-eroii vostri preferati Robocop si The Transformers. [Detalii..]

Jocuri Aventura - 06 octombrie 2008

Astazi am adaugat 10 jocuri noi in categoria Aventura. [Detalii..]

HomeTermeni si conditiiCreare site Web Activ  • Asigurat rca ieftin